Делегирање: 11. коло ОФЛ Владимирци 2020/2021

Делегирање: 10. коло ОФЛ Владимирци 2020/2021

Билтен бр: 3

Делегирање: 9. коло ОФЛ Владимирци 2020/2021

Делегирање: 8. коло ОФЛ Владимирци 2020/2021

Делегирање: 7. коло ОФЛ Владимирци 2020/2021

Билтен бр: 2

Делегирање: 6. коло ОФЛ Владимирци 2020/2021

ФК ПОЛЕТ из Јаловика победник КУП-а ОФС Владимирци 2020/2021

Делегирање: Финале КУП-а ОФС Владимирци 2020/2021

Финале КУП-а ОФС Владимирци 7-10-2020 у 15:30 h

Делегирање: 5. коло ОФЛ Владимирци 2020/2021

Делегирање: 4. коло ОФЛ Владимирци 2020/2021

Билтен бр: 1

Делегирање: 3. коло ОФЛ Владимирци 2020/2021